دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم بمناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بمناسبت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسمی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «مریم عباس والی» معاون فرهنگی دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: حماسه آزادسازی «خرمشهر» یکی از رویدادهای مهم تاریخ پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی ایران است که با مدد الهی و صلابت و فداکاری فرزندان قهرمان این مرز و بوم، به وقوع پیوست که عظمت آن برای همیشه در حافظه تاریخی ملت ما به یادگار خواهد ماند.
او افزود: به همین مناسبت معاونت فرهنگی دانشجویی با همکاری بسیج جامعه پزشکی دانشکده تغذیه و علوم غذایی و دفترفرهنگسرای نهاد رهبری، ویژه برنامهای در نمازخانه دانشکده برگزار کرد. این برنامه با آذینبندی نمازخانه، سخنرانی و توزیع بستنی از کلیه اساتید، کارمندان و دانشجویان پذیرایی بعمل آمد.
حجت الاسلام جعفری در این مراسم به ایراد سخنرانی پرداخت، او با تاکید بر ارزشهای انسانی و ملی که در سایه فداکاری و همدلی رزمندگان به دست آمده یاد و خاطره شهدای این عملیات را گرامی داشتند. همچنین، دفتر فرهنگسرا با پخش عکسها و محتواهای مرتبط با این رویداد از تلویزیونهای موجود در دانشکده، به تبیین ابعاد مختلف این روز تاریخی کمک کرد.ف/ نوروزی فرد
نظر دهید